Kůl v plotě

Jeho Prolhanost žije! Zatímco Vlekař a Pumpař kupčí na Hradě s kmotry, trousí v Lánech…moudra. Čerstvě v rozhovoru s Petrem Kojzarem. Synem bolševické legendy z Haló novin, převlečených za „iportál“. S kým jiným a kde jinde. Zeman je duší rudoch. Par excellence. Prezident z vůle Ruska a z plebejce papaláš.

Rád by ale změnu v dějepise: ne kolaborant, ale „Zeman -vlastenec“. Tak s Kojzarem bilancuje. Devět let na Hradě mu prý šlo o ekonomickou diplomacii. Viděli jsme: čínskou nulu na českých účtech. Lobbing pro ruský byznys…Kellnera. A když Dukovany, tak s Rusy. Ekonomická „diplomacie“ mu zato šla doma. Rozkradené Lány, z bungalovu vila a z Osvětiman tunel. Vždy mu prý šlo o vlast. O „naše sebevědomí, navzdory lidem, kteří se rádi hrbí před mocnými“. Jeden by zvracel. Pamatujete? „Uvnitř Evropy je takový vzteklý červený kousek, to je země, která je proti Huawei,“ urážel vlastní zemi před Číňany. „Čeští novináři by rusky měli umět,“ podlézal Putinovi na společné tiskovce. A dál: „Anexe Krymu je hotová záležitost“. Nebo: „Rusko není nepřítel NATO!“.

Hrbil se devět let. Lísal se. Teď máme zapomenout: je z něj už vlastenec, nepřítel Kremlu. Prý mu jde o křeštanské hodnoty: „Desítky pohlaví a manželství pro všechny je ničení rodiny, které má potenciál rozložit Evropskou unii“, bouří. Aha. Že se zdekoval od rodiny na Vysočinu a první dáma je součástí divadelního představení nic. A tři gayové v jeho kanceláři nad tmářstvím jejich „Miloše“ zbaběle mlčí: prachy nesmrdí. I na dětské porno z Alabamy v prezidentově počítači se zapomnělo. Jo, křesťan. „Jen idiot nemění názory“, je krédo Zemana. Tak končí kůl v plotě. Čest idiotům!

Mohlo by se vám také líbit...