Jménem vlasti!

Lépe jednou, než nikdy: smršť kontrol v prezidentské kanceláři přichází pozdě, ale přece. Roky vyčůrané nečinnosti Andreje Babiše v ochraně bezpečnostních zájmů státu, které vyšmelil za Zemanův protektorát nad premiérskou židlí, zrodily takřka nedotknutelnou baštu hradních kolaborantů. Zloděje, hochštaplery bez prověrek a emisary zla s tajnými životopisy v Moskvě a praxí v bolševických institucích, s portréty Putina na obalech svých mobilů. Pověst expremiéra, jenž bývá spojenci vnímán spíš jako přízemní vekslák bez páteře, který pro moc, privátní byznys a vlastní beztrestnost olízne polobotky i vlastizrádcům, republice neprospěla. Babišovy nafrněné žvásty o kamarádských tykačkách se západními státníky tak totálně vygumovala jeho přítulnost ke kremlofilům doma i v zahraničí. Od Zemana po Orbána. Je to chlápek bez rodokmene: doma je tam, kde jsou prachy.

Tempo a razance vítězů voleb v opravě děr národní bezpečnosti přichází doslova za minutu dvanáct. Ukrajina je vojensky obklíčena a agresívní Rusko se strategicky spojuje s Čínou proti našim spojencům. Tedy i proti nám…zatímco proruská i pročínská kancelář českého vrchního velitele ozbrojených sil likviduje stopy po manipulaci kolaborantů s tajnými zprávami BIS o ruském útoku ve Vrběticích. To vše na pomoc Putinovi, jenž nás přitom označil za nepřítele. A hlava státu, v němž se ctí lidská práva, leze z posledních sil do útrob Pekingu, kde jsou brutálně porušována: servilní podporou olympiády a neuvěřitelně podlézavými gratulacemi k novému lunárnímu roku. Kam až je Zeman schopen ve zradě zajít pak nejlépe ilustruje poněkud zasutý výrok, v němž před Číňany servilně pomlouvá svoji vlast: „„Uvnitř Evropy je takový vzteklý červený kousek, to je země, která je proti Huawei“. Plival před časem na vlastní národ jeho prezident.

Chceme-li obstát před nepřítelem, pak musí Fialova vláda vedle „deagrofertizace“ odvšivit i Hrad. Čekání do závěrečné opony nad truchlohrou Miloše Zemana v březnu 2023 by bylo jen projevem naší slabosti a další trapnou ukázkou bezpečnostní nespolehlivosti. „Patrony“ nová vláda má. Na rozdíl od negramotného vpádu stovek kukel slavomanského exhibicionisty Šlachty na Úřad vlády a prokurátorského převratu, který na základě dodnes nepotvrzených fikcí a neproclených kabelek odstartoval Zemanovu nelegitimní vládu a přitáhl do politiky Babiše, má teď policie nabito. Kolaborantské čachry s tajnými papíry a dotační rozkrádačky na sjezdovky a na rybníky nejsou slepé, ale sakra ostré střelivo. Zda bude mít nakonec pré zákon nebo údajné dobré vztahy prezidenta s ministrem spravedlnosti a konečně rozhodnost místo kariérní váhavosti státních zástupců uvidíme. Nehraje se tu totiž jen o důvěru spojenců, ale o důvěru nás, občanů, ve stát, kterou jsme za slovenského podvodníka a domestikovaného sedmilháře nadlouho ztratili . Mynář, Nejedlý, Hlinovský, Ovčáček ad. nemají imunitu…jen veskrze prohnilého ochránce na samém konci sil. Vážení státní zástupci, teď už opravdu můžete. Jménem republiky

Mohlo by se vám také líbit...