Homobijci v politice. Teplo doma, chladno v práci

Navrch huj, dole fuj. Parametry pro rčení, kterým naše prababičky hodnotily pokrytectví, berou za své. Huj je kdekdo. Hlupec s károu a „íkvé tykve“. Se zrcadlem místo knížky. Paní s ústy jako míče, v hlavě duto, botox všude: točíš fotkou tam a zpátky: je to vršek nebo spodek? Huj je babča na facebooku: doma na vsi honorace. Stačí vlajka a kanál teče. Huj je i „blb“, co přišel k funkci. V mozku bílo, v „hubě“ svaly. Všude vlast a „Čechy Čechům“…leč doma gejšu, ráno saké. Huj je průkaz, kam smíš zajít. Kde zas ubrat na svobodě. Huj je i „křesťan“, co škodí bližním: kardinál i křivý rarach, co žije „od plen“ ve sněmovně.

Fuj jsou srabi, co sílí v davu. A ještě páchnou středověkem. „Zakotvit do Ústavy, že manželství je svazek muže a ženy, chce skupina 54 poslanců z vládních stran a z opozičních hnutí ANO a SPD“, píší všude. Ještě kousek a jsme v Polsku. V Budapešti. A pak v Rusku. LGBT spoluobčané jsou tu přitom kapka oceánu, ne útok armád na „hodnoty“. Chtějí práva jako druzí. Na vstup lásky do manželství. Na jistoty pro své děti. Registr jim je nedá: když skončí, ztratí právo na výživné. A umře-li jim rodič, jsou bez dědictví. Bez důchodu pro sirotky. Tak kde je problém? Proč ty strachy? Zase jedno pokrytectví!

Fuj má navrch: kdo řve nejvíc, kálí strachy. Jak to bývá, na hlavě s tunou másla. Častý příběh homobijců v politice: doma teplo, chladno v práci. S vlky v sedle na mašině, v hlavě duha, venku „normál“. Nebo: S gayi kolem, s dětským pornem v hradním komplu…a Miloš žvaní o zásadách: „Zákon o manželství LGBT budu vetovat!“. Dál: „Manželství a intimní život je vyhrazen pouze muži a ženě pro celoživotní plodnou lásku k založení rodiny“, káže hlupec za oltářem a přitom cicmá souputníka. „Rejžu“ a machra přetvářku. Dva andělé. Bez Páně. A hned potlesk… od partaje kříže.

Pokrytectví kvete. Zatím není infekční. Jiná skupina vládních poslanců bez lidovců navrhla změnu občanského zákoníku, aby manželství mohly uzavírat i osoby stejného pohlaví. Vítězství „heterosexuálního bílého muže“ a „konzervativních hodnot“ lze ale očekávat, hrají přesilovku. A kdyby ne, Mynář a Nejedlý budou zákon vetovat. Takhle si tu žijem. Předsedové Evropy. Středověk neskončil, středověk trvá…

Mohlo by se vám také líbit...